ПригодиТема дня

Врятував життя людей на водоймах: Павло загинув від ворожого удару по Миколаєву

Він чергував на знищеній росіянами човновій рятувальній станції.

Цей материал також доступний

Сьогодні трагічний день для сім’ї рятувальників Миколаївської області – під час ракетного удару, нанесеного окупантами по Миколаєву під час виконання службових обов’язків, загинув Павло Кацан.

“У червні йому виповнилося 34 роки. Сповнений сил і енергії, хороший друг, відвертий і доброзичливий, професійний і вірний своїй справі, чоловік служив на рятувальній станції, яка була вражена ворожою ракетою, повністю зруйнувавши будівлю і позбавивши його життя. Лейтенант служби цивільного захисту Павло Юрійович з 2010 року проходив службу в підрозділах Головного управління ДСНС України в Миколаївській області, спочатку в 36-й підпорядкованій пожежній частині селища Воскресенський Жовтневого району на посаді пожежного, а з липня 2012 року – начальника охорони 16-ї державної пожежно-рятувальної служби.

Пізніше перейшов на роботу до 10-го взводу Державного гірсько-рятувального (аварійно-рятувального загону) ДСНС України на посаді респіратора. Маючи досвід, Павло рятував життя людей на водоймах, а з початку повномасштабного вторгнення залучався до здійснення аварійно-рятувальних робіт в Миколаєві.

Його сім’я втратила найцінніше – батька трьох доньок, чоловіка, сина”, – повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Миколаївській області.

Колектив Головного управління ДСНС України в Миколаївській області співчуває непоправній втраті Павла Кацана.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button