Суспільство

Підприємства і установи Корабельного району повинні передати до РВК списки юнаків

До відома керівників підприємств, установ та організацій Корабельного району міста Миколаєва

Цей материал також доступний

За вимогою Корабельного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (колишнього районного військкомату), відповідно до ст.24, п.9 Постанови Кабінету Міністрів України від 07.12.2016 року №921 “Про затвердження Порядку організації та ведення обліку призовників і військовозобов’язаних”, для своєчасного та якісного прийняття на військовий облік призовників Корабельного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, юнаків 2006 року народження, всім керівникам підприємств (особам, відповідальним за ведення військового обліку) установ, організацій і закладів, незалежно від підпорідкування та форм власності, необхідно надати до 01 листопада 2022 року на адресу Корабельного районного тереторіального центру комплектування та соціальної підтримки (м. Миколаїв, проспект Богоявленський, буд. 309), списки юнаків 2006 року народження.

Списки необхідно відпрацювати в алфавітному порядку за формою:


з/п

Прізвище,
ім’я, по батькові
(контактний телефон)

Місце роботи (навчання)
та
найменування посади

Місце реєстрації, проживання
(індекс обов’язково)

Примітка

1

2

3

5

6

1

В список включаються всі зареєстровані у районі юнаки, яким в рік приписки виповнюється 17 років (з 01.01.2006 по 31.12.2006 року народження), незалежно від громадянства, відбуття покарання в місцях позбавлення волі, стану здоров’я.

В разі відсутності юнаків, які підлягають приписці, про це письмово повідомити в районний центр комплектування та соціальної підтримки.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button