Суспільство

У "Миколаївоблтеплоенерго" розповіли, коли мешканцям відключать опалення

У попередні роки спеку запускали на початку листопада.

Цей материал також доступний

Комунальне підприємство «Миколаївоблтеплоенерго» продовжує підготовку до початку нового опалювального сезону, який розпочнеться, коли протягом трьох днів середньодобова температура зовнішнього повітря становитиме +8 градусів тепла і нижче, повідомляє пресслужба підприємства .

Раніше, з настанням 15 жовтня, всі знали, що в будинках буде включено централізоване опалення незалежно від температури на вулиці, але Україна давно відійшла від цього і економить енергоресурси.

«Зараз, згідно з чинним законодавством, опалювальний період починається, якщо протягом трьох діб середньодобова температура на вулиці становить + 8 градусів тепла і нижче. Після рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради про початок опалювального сезону компанія починає запуск котелень. Наприклад, у попередні роки спеку запускали на початку листопада”, – повідомили.

Незважаючи на триваючу військову агресію Росії, «Ніколаєвоблтеплоенерго» готується до опалювального періоду.

«Ми знаємо, що це буде непросто, тому радимо бути готовими до різних заходів. При абсолютній вірі в Збройні Сили України вони впевнені, що Перемога вже зовсім близько. Тримайте перед собою. Поради, як зменшити тепловтрати в квартирі за посиланням“, – додали в компанії.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button