Пригоди

За законом війни: суд дав грабіжнику на Миколаївщині 7 років позбавлення волі

Злочин він скоїв у стані алкогольного сп'яніння.

Цей материал також доступний

Жителя Первомайського району за крадіжки та грабежі, вчинені в умовах воєнного часу, засудили до 7 років позбавлення волі, про що повідомила прокуратура Миколаївської області

“Первомайська окружна прокуратура підтримала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 24-річного жителя Первомайського району у вчиненні крадіжки та розбою, вчинених в умовах воєнного стану (ч.4 ст.185, ч.4 ст.186 КК України). Прокурор довів у суді , що 23 липня 2022 року зловмисник відпочивав у компанії своїх друзів у Первомайську та вживав алкогольні напої. Після застілля чоловік напав на одну з жінок, коли та поверталася додому, штовхнув її на землю, завдав кілька ударів по обличчю і, схопивши мобільний телефон, втік. Після цього він повернувся в будинок, де раніше відпочивав, і викрав мобільний телефон та інше майно”, – йдеться у повідомленні.

В результаті суд визнав чоловіка винним в інкримінованих кримінальних правопорушеннях і призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 7 років. Поки що вирок суду не набрав законної сили.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button