ПригодиТема дня

Одна з ракет С-300 влучила в паркан біля будинку в Корабельному районі і не вибухнула

Мешканців будинку врятувало диво

Цей материал також доступний

В результаті нічного обстрілу Миколаєва ракета влучила, орієнтовно з ЗРК С-300, в житловий сектор Корабельного району. Про це повідомляє Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області.

“Боєкомплект влучив у паркан біля будинку і не вибухнув. Для огляду місця події був залучений ще один охоронець 5-ї державної пожежно-рятувальної частини 2-ї державної пожежно-рятувальної частини. Вранці піротехнічна група ДСНС України була направлена для вилучення боєприпасів”, – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що протягом доби на території Миколаївської області було зареєстровано дві пожежі, одна з яких виникла внаслідок нічних обстрілів противника.

Так, о 01:29 10 жовтня на спеціальну лінію 101 надійшло повідомлення про те, що окупанти потрапили на склад на території підприємства в одному з районів Миколаєва. На місці працювали чергові охоронці 2-го, 3-го, 4-го, 5-го державних пожежно-рятувальних підрозділів 2-го державного пожежно-рятувального загону, чергової зміни оперативного координаційного центру, спецтехніки спеціального аварійно-рятувального загону. О 09:00 виникла пожежа площею 700 кв.м. було ліквідовано. В результаті ворожих дій продукція, яка зберігалася на складах, згоріла. Від ДСНС до гасіння було залучено 10 одиниць техніки та 45 пожежників.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button