Політика

Путін назвав нові «причини» війни проти України

Також путін вирішив прокоментувати нещодавні так звані "референдуми"

Цей материал також доступний

Президент російської федерації Володимир Путін назвав нові “причини” війни проти України. На цей раз він згадав про “розрив історії на частини”.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

“Можливо, і не було б сьогоднішнього “конфлікту”, якби не було спроб деяких сил у самій Україні та на Заході підправити історію та розірвати її на частини”, – заявив Путін.

Також російський диктатор нагадав, що в Україні “намагалися відродити нацизм”. За його словами, неонацисти є у всьому світі, але лише в Україні “з ними не борються”.

“Навпаки: їх підносять, піднімають на п’єдестал, дозволяють багатотисячні факельні ходи в центрі великих міст. Ось що вражає і викликає відторгнення у нормальної людини”, – заявив диктатор.

Також Путін вирішив прокоментувати нещодавні референдуми, які Росія провела на захоплених територіях України. Він сказав, що “результати референдумів” у “ДНР”, “ЛНР”, Херсонській та Запорізькій областях його порадували своєю “прозорістю” та “об’єктивністю”.

“Ситуація буде стабілізована, ми зможемо спокійно розвивати ці території. Будемо допомагати вам, усім людям, які протягом довгих років терпіли поневіряння та серцем хотіли возз’єднатися з Росією. У таких важких умовах люди жили і продовжують жити. Тут не було жодного бажання що- то підправляти, щось підчищати, щось додавати. Ми вирішили, що буде так, як захочуть люди. “Результат” є абсолютно прозорим і не підлягає сумніву”, – заявив Путін.

Нагадаємо: російські окупанти з 23 по 27 вересня організували незаконні “референдуми” на окупованих територіях Херсонської, Запорізької, Донецької та Луганської областей, сфабрикувавши результати.

Вже 30 вересня російський диктатор Володимир Путін оголосив анексію окупованих територій України. Цього дня голова Кремля із гауляйтерами “ДНР”, “ЛНР”, а також окупованих територій Запорізької та Херсонської областей підписали “договори” про анексію.

Днями Конституційний суд РФ схвалив договори про “прийняття до складу РФ” окупованих територій України.

У понеділок, 3 жовтня, Держдума Росії підтримала незаконну анексію окупованих територій України.

У вівторок, 5 жовтня, Путін остаточно затвердив анексію територій України.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button