ЕкономікаСуспільство

Миколаївський хлібозавод братиме участь у тендері від ООН

Миколаївський хлібозавод №1 зареєстрований у продовольчій програмі ООН та може брати участь у наступному тендері.

Про це повідомив мер Миколаєва Олександр Сенкевич.

За його словами, завод зареєстрували у програмі і далі справу за його керівництвом.

«Провів кілька зустрічей із представниками ООН – ви знаєте, що наш хлібозавод програв тендер, його виграла інша компанія. Цей тендер скасувати або змінити неможливо, однак ми дійшли згоди, що представники ООН, які сьогодні займаються цією програмою, разом з нами допоможуть нашому заводу зареєструватися на платформі ООН і допоможуть зробити все те, щоб наш завод взяв участь у цьому тендері», – сказав мер.

Він зазначив, що програш стався через те, що Миколаївський завод не був зареєстрований сам у цій програмі, а виступав як субпідрядник.

«Далі все залежатиме від керівництва заводу, від їхньої ціни і впевнений, що вони зможуть це все зробити. Насправді така ситуація сталася через те, що наш завод не був зареєстрований сам у цій програмі, вони були як субпідрядники, тому не змогли взяти участь і дати нормальну ціну з усіма субпідрядними. Сподіваюся, що найближчим часом вони проходитимуть новий тендер, а також тендер на приготування, організацію та підвезення хліба до звільнених херсонських районів. Сподіваюся, що завод зробить усе, що можна, ООН допоможе і наш завод матиме роботу, а миколаївці – миколаївський хліб», – сказав Сенкевич.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button