КультураПолітика

У Росії Алла Пугачова виступила проти війни і попросила оголосити її іноагентом, як і її чоловіка.

Відома російська співачка Алла Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ, попросивши на знак солідарності з чоловіком Максимом Галкіним також “зробити” її іноземним агентом.

Пост зі зверненням до Мін’юсту зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram .

Наведемо текст посту Пугачової повністю.

“Звернення до Мін’юсту РФ.

Прошу зарахувати мене до лав іноагентів моєї улюбленої країни, бо я солідарна зі своїм чоловіком, чесною і порядною людиною, справжнім і непідкупним патріотом Росії, що бажає батьківщині процвітання, мирного життя, свободи слова і припинення загибелі наших хлопців за ілюзорні цілі, які роблять нашу і які ускладнюють життя наших громадян.

Алла Пугачова”.

Зазначимо, що на Instagram Алли Пугачової підписано майже 3,5 млн користувачів. У коментарях до посту багато хто з них висловив захоплення заявою та подякував співачці за щирість і чесність.

Раніше чоловіка Пугачової, російського гумориста Максима Галкіна, в Російській Федерації внесли до списку осіб, які виконують функцію іноземного агента. Як підстава було зазначено нібито “іноземне фінансування” з боку України та заняття політичною діяльністю. Раніше прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков заявляв, що артисту Максиму Галкіну, який “робив дуже погані заяви”, “явно з нами не по дорозі”.
Максим Галкін та Алла Пугачова з дітьми виїхали з Росії після початку російського вторгнення в Україну. Наразі Галкін залишається за кордоном, а Пугачова після тривалої відсутності повернулася до Росії наприкінці серпня цього року.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button