Общество

Путін хоче змінити умови зернової угоди

Це питання він планує обговорити з турецьким лідером.

Цей материал також доступний
Президент Росії Володимир Путін хоче змінити напрямок експорту зерна та інших продуктів харчування з України. Він планує обговорити це питання з турецьким лідером Реджепом Таїпом Ердоганом.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на слова Путіна під час виступу на Східному економічному форумі.

«Можливо, нам варто подумати про обмеження напрямку експорту зерна та інших продуктів харчування за цим маршрутом. Я обов'язково проконсультуюся з президентом Туреччини Ердоганом на цю тему. Адже ми розробили механізм експорту українського зерна, в першу чергу для допомоги найбіднішим країнам, а що відбувається на практиці?» – зазначив президент РФ.

Путін стверджує, що майже всі кораблі з українським продовольством "відправляються не в найбідніші країни, а в країни Європейського Союзу".

«Як багато європейських країн в попередні століття виступали, як колонізатори, так вони продовжують діяти і сьогодні. В черговий раз вони просто схитрували і продовжують обманювати. Очевидно, що при такому підході масштаби продовольчих проблем в світі будуть тільки збільшуватися. На жаль, це може призвести до безпрецедентної гуманітарної катастрофи", — додав він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button