Общество

У Миколаєві внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено 595 багатоповерхівок та 840 приватних будинків, - Сенкевич

Комунальники закрили розбите скло у 101 будинку

Цей материал також доступний

У Миколаєві внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено 595 багатоповерхівок та 840 приватних будинків, про що повідомив у своєму Telegram-каналі міський голова Олександр Сенкевич.

«Поступово ми закриваємо вікна, які були розбиті під час бомбардування. Всього в нашому місті було пошкоджено 595 багатоповерхівок. Наші комунальники вже відпрацювали 101 будинок. Роботу виконують керуючі компанії, матеріал їм видає управління житлово-комунального господарства. Також ми закриваємо вікна в тих квартирах, власники яких виїхали з міста. Для роботи з верхніми поверхами ми використовуємо спеціальне обладнання. Правління ОСП і все необхідне з міського бюджету, благодійники теж допомагають. З наближенням холодів ми активізуємо свою роботу в цьому напрямку. Через Асоціацію міст України я звернувся до інших громад з проханням направити до нас ремонтні бригади і допомогти підготувати будинки миколаївців до зими.Окрім багатоповерхівок, у Миколаєві також постраждали 840 приватних будинків. Ними опікуються районні адміністрації", — написав він.

Сенкевич додав, що місто власними силами ліквідує наслідки обстрілів комунальних закладів міста (лікарень, шкіл, бібліотек тощо) та готує приміщення до зими.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button