Общество

Авто для ЗСУ: волонтери доставили миколаївським захисникам ще три автомобілі. Збір продовжується!

Они также привезли в Николаев медикаменты и гуманитарку из Польши. Видео

Цей материал також доступний

3 вересня 2022 року волонтери доставили миколаївським захисникам, які зараз воюють на херсонському напрямку, два джипи та мікроавтобус (за кермом від українського кордону були хлопці з Корабельного району Іван У., Андрій Б., Іван Ч.). Вони також привезли до Миколаєва медикаменти (їхній передачі сприяла Нонна Н.) та гуманітарку з Польщі.

Велике спасибі за допомогу в цій благородній справі і польським волонтерам (серед них — професор університету Томаш Б.), і українцям, які проживають у Польщі та пам’ятають про своє коріння (як, наприклад, Сергій М.), а також усім миколаївцям, у тому числі і мешканцям Корабельного району, хто перераховував гроші на наш проєкт «Авто для ЗСУ» та допомагав доставити машини для славних захисників України до Миколаєва.

Продовжуємо боротьбу! Віримо у перемогу наших славетних воїнів! Але їм не обійтися без нашої підтримки! На лінії фронту зараз автомобілі — як витратний матеріал: часто обстрілюються супротивником і виходять з ладу. Хлопцям потрібні ще позашляховики (тим більше, що попереду — дощовий сезон).

Приєднуйтесь до збору на авто для ЗСУ:
Монобанк: 5375414119373537
ПриватБанк: 5168745609063307
(Бєлов Сергій Юрійович)

Нагадуємо, ми писали: АВТО для ЗСУ: в травні 2022 року перший мікроавтобус, придбаний за допомогою наших читачів, вручено миколаївським захисникам

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button