Общество

Ворог знову обстріляв Миколаїв: виникла пожежа, є поранені

Среди раненых - женщина, получившая осколочное ранение (VIDEOO)

Цей материал також доступний

У суботу, 3 вересня 2022 року, російські окупанти знову обстріляли місто Миколаїв.

«Близько 11:30 у Миколаєві пролунали вибухи. Поки що відомо про потрапляння в гаражі в одному з районів міста. Там виникла пожежа – його ліквідують рятувальники. Також ударною хвилею винесло вікна та двері в приватному житловому будинку. За попередньою інформацією, одна жінка отримала осколкові. поранення», — написав Олександр Сенкевич у своєму Telegram-каналі.

Через попадання ворожих боєприпасів та їх уламків виникла пожежа на території приватного житлового сектору на вул. Адмірала Макарова (мкрн Варварівка). До місця виклику направлено черговий краул 19 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Після приїзду стало відомо, що через обстріл зайнялися старі речі на даху гаража. Також з’ясувалося, що поранення отримала жінка, – повідомили рятувальники.

Оперативними діями пожежників горіння ліквідовано на площі 7 кв. До гасіння залучалася одна одиниця техніки та чотири співробітники ДСНС. Також на місці працювали медики та співробітники поліції.

«Місто Миколаїв – вже двоє поранених. На місцях прильотів працюють рятувальники та медики. Інформація про постраждалих уточнюється», — додала голова облради Ганна Замазєєва.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button