Общество

24 поранених і двоє загиблих, пожежі та руйнування: ворог запустив по Миколаєву понад 12 ракет

ОБНОВЛЕНО (ФОТО, ВИДЕО)

Цей материал також доступний

Вдень 29 серпня місто Миколаїв вкотре було обстріляне російськими військами. Цього разу «визвольники» готували цивільною інфраструктурою, навчальними закладами та житловими кварталами.

Внаслідок «прильотів» по приватних житлових будинках в Інгульському районі міста, загинули двоє людей (як уточнив прес-офіцер Миколаївської ОВА — перехожий і жінка похилого віку в будинку), є також поранені. «Прямо в нашу хату», — каже голос одного з постраждалих на опублікованому пожежними відео.

Через попадання боєприпасів та їх уламків також спалахнув автомобіль, який розчавило вщент.

Рятувальники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідували горіння на площі 5 кв.м. На місці працювала чергова зміна оперативно-координаційного центру ГУ, волонтери Червоного Хреста, медики, співробітники поліції та комунальники.

Крім того, внаслідок попадання уламків ворожих боєприпасів виникла пожежа сміття на приватному дворі в Центральному районі м. Миколаєва.

До місця виклику було направлено чергову варту 2-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України в Миколаївській області. Після прибуття встановлено, що вогонь встиг перекинутися на дах житлового будинку. Пожежники ліквідували пожежу на площі 10 кв.м.

«На даний момент відомо про 11 поранених та двох загиблих», — повідомив о 17:30 голова Миколаївської ОВ Віталій Кім.

«Усього було 12 ракет, які долетіли до міста. Випущено було більше (уточнюємо)», — додав він.

ОНОВЛЕНО: Станом на 19:00 відомо про 24 поранених та двох загиблих.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button