Общество

Миколаївські морпіхи провели спецоперацію: вивезли пораненого побратима із «сірої» зони (відео)

Командування морської піхоти разом із співробітниками Служби безпеки в Луганській та Донецькій областях та 36 окремою бригадою морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Бєлінського провели успішну операцію з вивезення свого бійця з оперативного оточення у «сіру зону» та на підконтрольну територію України.

Про це повідомляють у прес-службі 36 бригади.

Повідомляється, що боєць був поранений у боях та потрапив до оперативного оточення. Його тримали у себе патріотично налаштовані місцеві жителі, доки силовики з військовими розробляли операцію з його визволення. За словами командира бригади, полковника Віктора Сікози, бійця вдалося вивезти до «сірої зони», звідки його вже забрали на підконтрольну Україні територію.

«На початку березня, перебуваючи в зоні ведення бойових дій, наш побратим отримав поранення та потрапив до оперативного оточення. До проведення операції перебував у патріотично налаштованого місцевого населення. ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях було доставлено морського піхотинця в «сіру зону», де спецпідрозділом морської піхоти проведено евакуацію на підконтрольну територію України. 36-а окрема бригада морської піхоти, Командування морської піхоти, Командування Військово-морських Сил залучає всі свої сили та вміння евакуювати наших військовослужбовців. Також проводяться переговори щодо повернення морпіхів бригади з полону країни-агресора», — зазначив командир бригади полковник Віктор Сікоза.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button