Спорт

Миколаївський спортсмен Середа став чемпіоном Європи зі стрибків у воду

Миколаївський 16-річний стрибун у воду Олексій Середа вдруге у кар’єрі завоював особисте золото чемпіонату Європи. Про це повідомили у Національному олімпійському комітеті України.

На золотій ноті завершився для України чемпіонат Європи з водних видів спорту у Римі. Олексій Середа, який уже мав в активі два срібла на нинішній континентальній першості, став чемпіоном на вежі 10 м, повторивши своє ж досягнення зразка 2019 року. Він приніс нашій збірній зі стрибків у воду сьому медаль у столиці Італії.

У фіналі Олексій набрав суму 493,55 та випередив на 34,55 бала найближчого суперника – Ноа Вільямса із Великобританії.

В Україні діє закон, який дозволяє робити ставки на спорт в офлайн-букмекерських конторах. Для того, щоб зробити ставку на спорт, необхідно знайти найближчу букмекерську контору у своєму місті та зареєструватися в ній. Також можливо робити ставки на спорт через інтернет, використовуючи закордонні онлайн-букмекери. Однак необхідно пам’ятати: щоб обрати якісне та легальне онлайн казино, існує низка показників, як-от відгуки гравців, рейтинг, ми радимо обирати тільки якісне просування букмекерської контори, для того щоб уникнути неприємних ситуацій з боку користувачів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button