Общество

Обрушилася частина будівлі навчального закладу, пошкоджено готель: уночі ворог знову обстріляв Миколаїв

Предварительно, без жертв и пострадавших среди мирного населения

Цей материал також доступний

В обласній військовій адміністрації оприлюднили інформацію про ворожі обстріли в Миколаївській області минулої доби, станом на 08:00 ранку 15 серпня.

«У Миколаєві вночі 15 серпня, близько 02:40, Миколаїв зазнав ворожих обстрілів. В результаті пошкоджено навчальний заклад та готель на околицях міста. Попередньо, без жертв та постраждалих. Детальна інформація про наслідки обстрілів уточнюється», — сказано в повідомленні.

«Російські терористи пошкодили ще один навчальний заклад у Миколаєві. У ньому обрушилася частина будівлі», – додав мер Олександр Сєнкевич.

У Миколаївському районі вночі 15 серпня ворог обстріляв село Котлярове Шевченківської громади. Інформація про наслідки обстрілу уточнюється.

У Баштанському районі вчора, 14 серпня, орієнтовно о 9:30, 12:00, 16:00 та 21:00 були обстріли за межами села Широке Широківської громади. Також село Широке було обстріляне 15 серпня близько 06:30. Внаслідок чого пошкоджено сільгоспбудівлі у домогосподарствах. Постраждалих немає.

Близько 01:40 у понеділок, 15 серпня, обстріли отримали село Поляна Широківської громади. Внаслідок чого пошкоджено житлові будинки та гаражі.

Під постійним вогнем залишаються населені пункти Березнегуватської громади, що знаходяться на лінії розмежування. Так, минулої доби були обстріли околиць смт Березнегуватого та сіл Висунськ та Семенівка. Інформація про пошкодження та постраждалих уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день і ніч пройшли відносно спокійно.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button