Общество

У районі Миколаєва ворог обстріляв понад 10 сіл: задіяв танки, РСЗВ та авіацію, - Генштаб

Сообщает Генштаб

Цей материал також доступний

На Південнобузькому напрямку противник обстріляв з танків, ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню райони цілого ряду населених пунктів.

Про це повідомляється у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ 14 серпня.

Йдеться про села Посад-Покровське, Олександрівка, Оленівка, Мирне, Широке, Поляна, Павло-Мар’янівка, Червона Долина, Киселівка, Тернівка, Велівка, Потьомкіне та Трудолюбівка.

Також ворог задіяв авіацію для ударів біля Білогірки та Великого Артакового. Вів повітряну розвідку БПЛА.

Ворог обстріляв із ствольної артилерії райони Сеньківки Чернігівської області та Старикового, Атинського та Журавки Сумської області.

На Харківському напрямку противник продовжує обстріли з танків та артилерії різних типів у районах населених пунктів Уди, Борщова, Золочів, Безруки, Нове, Ртищівка, Російська Лозова, Черкаські Тишки, Петрівка, Старий Салтов, Мосьпанове, Коробочкіне, Пришиб, Байрак та Чепіль. Завдав авіаційних ударів біля Перемоги, Розплідника та Верхнього Салтова.

На Слов’янському напрямі здійснював вогневу поразку із ствольної та реактивної артилерії недалеко від Грушевахи, Долини, Краснопілля, Дубрівного, Курульки, Протопопівки та Норцівки. Українські воїни відобразили штурм у напрямку Долини.

На Краматорському напрямку ворог задіяв танки та РСЗВ для обстрілів районів Верхньокам’янського, Серебрянки, Спірного, Івано-Дар’ївки, Роздолівки та Переїзного.
Здійснив спробу ведення розвідки позицій наших військ у районі Серебрянка, зазнав вогневої поразки та ретирувався. З тим самим результатом завершилася спроба розвідки боєм у напрямку Веселого. Противник ризикнув піти на штурм неподалік Спірного та Івано-Дар’євки. Закінчилося все для загарбників втратами та відступом.

На Бахмутському напрямку зафіксовано обстріл у Костянтинівки, Бахмута, Соледара, Шумов, Яківлівки, Кодеми та Вершини. Також ворог завдав авіаударів неподалік Соледара, Яківлівки та Кодеми. Українські воїни завдали вогневої поразки та знешкодили розвідгрупу супротивника у напрямку Соледара. Окупанти вели наступальні бої у напрямках Яківлівки, Соледара, Вершини, Кодеми та Зайцева, зазнали втрат і відійшли. У напрямку Бахмута підрозділи супротивника мали частковий успіх.

На Авдіївському напрямку ворог обстріляв із різнокаліберної артилерії райони Авдіївки, Невельського, Пісків, Водяного, Карлівки та Нью-Йорка. Крім того, завдав авіаційного удару біля Красногорівки. Противник вів штурмові дії за напрямками Красногорівки та Пєсков, успіху не мав, відійшов.

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках окупанти здійснили обстріл з танків та артилерії біля Костянтинівки, Орєхова, Павлівки та ще десяти населених пунктів. Нанесли авіаудари неподалік Новосілки, Новоандріївки та Щербаків. Ворог продовжує ведення повітряної розвідки БПЛА оперативно-тактичного рівня.

Окупанти вели безуспішні наступальні бої у напрямках Павлівки та Времівки.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button