Общество

"Це сильно підриває обороноздатність росіян на цьому напрямку", - сказав Кім про вибухи на аеродромі в Криму.

Это был очень мощный аэродром, который активно использовали оккупанты

Цей материал також доступний

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім вважає, що вчорашні вибухи в районі військового аеродрому в районі селища Новофедорівка в окупованому Криму сильно підривають обороноздатність росіян на цьому напрямку, про що він заявив в ефірі телеканалу "Апостроф ТВ".

"Моя думка збіглася з Міноборони, що куріння загрожує життю не тільки росіян, а й усіх, хто курить навколо цих об'єктів. Це моя офіційна версія, порушувати її не буду. Але, з огляду на, що росіяни дали оцінку, що через недбалість і куріння крейсер «Москва» був потоплений, саме тоді я купив футболку з написом «Ракета Нептуна», тобто, як кажуть росіяни: «Збіг? Я так не вважаю", — сказав він.

Він закликав дочекатися супутникових фотографій, щоб зрозуміти, скільки російської військової техніки було знищено на цьому аеродромі. Після цього можна робити висновки.

«Я вважаю, що ця подія схожа на ситуацію з крейсером «Москва», вона сильно підриває обороноздатність росіян на цьому напрямку. Тому що це було з цього аеродрому, я дуже добре знаю саки та інші об'єкти, я провів там багато часу до 2014 року. Я розумію, наскільки вона була потужною, скільки злетіло в бік півдня України з цього аеродрому. Тому хотілося б дочекатися офіційних даних і потім прокоментувати, наскільки це вплине на ситуацію в принципі", — додав він.

https://www.youtube.com/watch?v=k2RM5hw9B2M

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button