Общество

Росіяни можуть відновити наступ на Миколаїв і спробувати оточити його, - генерал Марченко

Но он уверен, что им это не удастся

Цей материал також доступний

Генерал-майор Дмитро Марченко вважає, що окупанти можуть відновити наступ на Миколаївському та Криворізькому напрямках, щоб знову спробувати вивести місто в ринг, про що він сказав в інтерв'ю РБК-Україна.

"Це просто припущення про те, що вони можуть зробити. Як я бачу, вони намагатимуться просуватися у двох напрямках – це Миколаївський та Криворізький напрямки. Якщо їм вдасться прорватися хоча б на одному з напрямків, вони перекинуть там решту сил і зроблять це пріоритетом», – зазначив Дмитро Марченко.

На його думку, росіяни можуть спробувати захопити Кривий Ріг, щоб створити плацдарм для наступу на Вознесенськ і Южноукраїнськ, а потім оточити Миколаїв. Однак генерал впевнений, що такі спроби будуть провальними для росіян.

«Вони хочуть захопити Кривий Ріг, щоб створити плацдарм для наступу на Вознесенськ і Южноукраїнськ. Тоді вони можуть спробувати взяти Миколаїв на ринг. У них вже намагалися взяти Миколаїв, у них нічого не вийшло, тому тепер його хочуть обійти, взяти в кільце і потім зменшити це кільце. В основному, як це зробили з Маріуполем. Але я думаю, що всі ці їхні плани почнуть руйнуватися, як тільки почнуться якісь наступальні дії", — сказав він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button