Общество

Окупанти розповіли про українських військових у Миколаївському університеті та школі - Сенкевич заперечив (відео)

Міський голова Миколаєва Олександр Сенкевич спростував заяву Міноборони РФ про те, що на території Чорноморського національного університету імені Петра Могили та школи No16 знаходяться українські військові, а також склади боєприпасів. Про це мер повідомив у соцмережах. Сенкевич зазначив, що станом на 9 серпня університет набирає абітурієнтів — для абітурієнтів до університету проводяться консультації.

"Пропоную вам подивитися відео, яке ми зняли сьогодні, 9 серпня. Університет здійснює набір студентів. Є приймальна комісія, яка дає абітурієнтам поради та допомагає їм подати електронні заяви. Випускники приносять книги в бібліотеку і підписують обхідні листи, отримують дипломи. Є відділ кадрів, бухгалтерія. З 15 серпня вчителі почнуть виходити з канікул і готуватися до занять.

У навчальному закладі територією закладу опікуються технічні працівники. Вчителі готуються до віддаленої роботи. Студенти, які залишаються в Миколаєві, здають минулорічні підручники і беруть книги на наступний навчальний рік", — написав міський голова. Він також наголосив, що в цих навчальних закладах немає ні військової техніки, ні боєприпасів, ні самих військовослужбовців.

«Такого не було в школах і вузах, які росіяни смітили в нашому місті з початку повномасштабної війни.

Це відео є черговим підтвердженням того, що російські терористи цинічно обстрілюють цивільні об'єкти та житлові квартали, перш ніж, звичайно, брехати про деякі військові бази. Але у нас є правда проти їхньої пропаганди", — сказав Олександр Федорович. https://www.youtube.com/watch?v=pwh7f4GxNio

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button