Общество

"Багато зрадників втекли з Миколаєва до довгої комендантської години", - сказав Кім.

"Мероприятие было очень эффективное, потому что отработаны десятки тысяч адресов и телефонов", - говорит глава ОВА (видео)

Цей материал також доступний

До введення розширеної комендантської години в Миколаєві дуже багато колабораціоністів і зрадників втекли з міста.Про це під час брифінгу повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

«Захід був дуже ефективним, адже були опрацьовані десятки тисяч адрес і номерів телефонів. Були зареєстровані постановки, були заарештовані. Дуже багато колаборантів і зрадників втекли, ми це розуміємо за їхніми номерами телефонів і так далі. Найкраще, що на вихідних телеграм-канали ворога мовчали, а нових цілей чи будь-яких прильотів не було", — сказав він.

За його словами, в майбутньому, маючи базу, накопичену під час комендантської години, планується навчати колаборантів без попередження — за словами Кіма, певні райони або території міста будуть "відрізані" для цього. https://www.youtube.com/watch?v=0YZXmrtVPjM Дивись також

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Лять, какое удивление. За две недели анонсировал охоту на колоборантов и коректировщиков, а теперь удивляется, что они сбежали. шоумен-орденоносец.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button