Общество

ЗСУ знищили 4 системи С-300, які могли обстріляти Миколаїв - ОК "Південь"

Протягом доби на південному напрямку Збройні сили України знищили 39 противників, 4 зенітно-ракетні комплекси С-300, радіолокаційну станцію "Імбир", автоматичний міномет 82-го калібру "Волошка", 9 одиниць бронетанкової та автомобільної техніки, повідомляє Оперативне командування "Південь".

"Наші штурмовики атакували 2 скупчення ворожого озброєння та техніки в Херсонському та Каховському районах. Вертолітна пара розгромила ворожий опорний пункт в окупованій Миколаївській області. Ракетно-артилерійські підрозділи при виконанні вогневих завдань щільно атакували ворожу систему ППО і пункти матеріально-технічного забезпечення, в тому числі з боєприпасами в Херсонській області. Знищено 3 склади боєприпасів у Придніпровську, Херсоні та Токарівці. Остаточні втрати противника додатково розслідуються", — йдеться у повідомленні.

За інформацією ОК "Юг", у Чорному морі в безпечному для ракет районі маневрують 9 бойових кораблів і катерів, 2 надводні та 1 підводний носії ракет "Калібр", 2 ворожі десантні кораблі. Нагадаємо, нещодавно окупанти під час ракетних обстрілів Миколаєва в основному використовували системи С-300.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button