Общество

"Є великий ризик, що він піде ховатися, - снайпера вогню по Миколаєву можуть випустити під заставу в 200 тисяч

Центральний районний суд міста Миколаєва призначив запобіжний захід у вигляді арешту із заставою в 200 тисяч гривень підозрюваному у виправній ситуації обстрілу міста, про що повідомив Дмитро Рябченко.

"Враховуючи, що тільки позавчора ми були на суді над іншим зрадником, якому дали можливість вийти під заставу в 700 тис грн. Ми всі були обурені такою невеликою сумою. І тоді це на вас!Так- нам повідомили, що вчора суддя Дірко встановив розмір застави для спостережника, який направив ракети по нашому місту (про що писало інтернет-видання) у розмірі 200 тис грн!!!!! Завіса… Сума не значна — і є великий ризик, що він сховається від слідства. Світить там від 8 до 12 років", — написав він.

За його словами, сам суддя Іван Дірко та його помічник пішли у відпустку з 5 серпня. Раніше контррозвідка СБУ затримала місцевого жителя, який коригував і наводив ворожі ракети по об'єктах інфраструктури Миколаєва. Вчора стало відомо, що Служба безпеки України затримала ще одного спостережника — 30-річного жителя Миколаєва, який передав ворогу точні координати позицій українських військових, розташування військової техніки та маршрути їх пересування в місті та області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button