Общество

Вже відомо про 22 поранених: результат обстрілу Корабельного району Миколаєва

Среди раненых - 13-летний подросток, который в момент атаки находился у церкви, - сообщила глава облсовета

Цей материал також доступний

В результаті сьогоднішнього обіднього обстрілу Корабельного району міста Миколаєва були пошкоджені житлові будинки, в тому числі багатоповерхівки, на даний момент відомо вже про 22 поранених. Про це у своєму Telegram-каналі повідомила голова Миколаївської обласної ради Анна Замазєєва:

"Серед поранених — 13-річний хлопчик, який на момент нападу російських терористів перебував біля входу до церкви. За попередньою інформацією, поранення отримали в результаті вибуху касетних боєприпасів. Підлітка з політравмами та мінно-вибуховими пораненнями голови, стегна та черевної порожнини у важкому стані доставили до реанімаційного відділення обласної лікарні. Ми віримо в наших лікарів і в швидке одужання всіх постраждалих».

Нагадаємо, раніше повідомлялося: "Вже більше 10 поранених, є загиблі", — Кім про денний обстріл в Корабельному За словами Замазєєвої, сьогоднішній обстріл є черговим підтвердженням того, що ті, хто до нас прийшов, — звичайні терористи.

"Їхні "духовні узи" не мають нічого спільного з Богом і вірою. Їх «духовні узи» — терор, вбивства і руйнування всього сущого.Незважаючи ні на що, вони не досягнуть своєї мети. Миколаїв виживе і світло подолає темряву, з якою до нас прийшли", — написала вона.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button