Общество

Загинув 42-річний чоловік, 21 поранений, пошкоджено багато будинків: наслідки обстрілу Корабельного району (фото)

Росіяни завдали удару по Корабельному району Миколаєва: площа руйнувань дуже велика, є пожежі, значні руйнування і жертви.Про це у своєму телеграм-каналі повідомив заступник керівника офісу президента України Кирило Тимошенко.За його словами, наразі відомо про 21 пораненого та 1 загиблого.

"Чоловік 1980 року народження помер через отримані травми. Серед постраждалих — 13-річний хлопчик, який перебував біля входу до церкви.Повідомляється, що він отримав поранення в результаті вибухів касетних боєприпасів. Підлітка з політравмами та мінно-вибуховими пораненнями голови, стегна та черевної порожнини у важкому стані доставили до реанімаційного відділення обласної лікарні.Інформація уточнюється", — написала Тимошенко, також опублікувавши фото з місця обстрілу.

Також міський голова Олександр Сєнкевич дав інформацію про пошкодження та руйнування.

"Пошкоджено 21 приватний будинок. У 17 з них дуже багато боєприпасів, в 17 з них. 4 приватних будинки стали дуже багато людей. Є 5 багатосургівських вібіті вікна. Також пошкоджені будівлі два приватних підприємства. Станом на 19:30 ми будемо знати про 22 поранених, середину 13-річчя", — написав він у своєму телеграм-каналі.

Пізніше він повідомив:

"Одна людина хихикнула. До 42-ї річниці 42-го хоровика, начальника краніо-мозков відкрити травму і множення травми цинцівок і тулуба. Є дві людини, які намагаються спробувати на реанімації, і одного прооперують".

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button