Общество

Арестович доповів про наймасовіший удар української авіації по окупантах у Херсонській області

5 серпня українська бойова авіація завдала наймасовіший удар за всю війну російським окупантам у Херсонській області. Якщо такі авіаудари триватимуть ще кілька днів, то російським військам там буде "дуже погано". Про це сказав радник глави Офісу президента України Олексій Арестович у розмові з російським адвокатом, адвокатом Марком Фейгіним.

«На Херсонщині сьогодні відбулися чудові речі. Наша авіація показала щось з точки зору щільності ударів, чого ми не бачили за всю війну. Ймовірно, в одному рейді одночасно було 8-10 літаків, і був не один наліт", — розповів радник глави ОП.

Він пояснив, що це свідчить про те, що або російська ППО більше не працює на Херсонську область, або можливості ППО стали обмежені після українських атак.

«Я не пам'ятаю такого масового рейду за всю історію цієї війни з нашого боку. Так нахабно по 4-5 пар по кілька разів на день, вдень… Якщо так триватиме ще кілька днів, це буде дуже погано для російської групи", — сказав Арестович.

Він додав, що за непідтвердженими даними, українські літаки могли зайти в лівобережну частину Херсонської області. При цьому українські сили працювали в той же день в районі Берислава і Нової Каховки.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button