ПроисшествияТема дня

Пораненого при обстрілі мешканця села Галицинове госпіталізовано

Його стан, за попередніми даними, - середньої тяжкості

Цей материал також доступний

Вранці 3 серпня 2022 року знов пролунали вибухи на території Галицинівської ОТГ. Спочатку о 05:35 внаслідок потрапляння боєприпасів та їх уламків відбулася пожежа сухої трави на території одного з підприємств, а о 07:00 внаслідок ворожих обстрілів російськими окупаційними військами в селі Галицинове було поранено місцевого мешканця — 61-річного чоловіка, який йшов по вулиці.

Як розповів на питання «Корабелів.Інфо» голова Галицинівської сільради Іван Назар, пораненому одразу на місці інші мешканці надали першу допомогу, а потім чоловіка було госпіталізовано до лікарні, де він отримав медичну допомогу в повному обсязі. Наразі його стан — попередньо, середньої тяжкості.

До речі, в самій громаді мешканці за потреби отримують належну допомогу лікарів, необхідними медикаментами місцеві амбулаторії забезпечені в повному обсязі, — каже Іван Назар.

Також відомо, що серед поранених за минулу добу (2 серпня) на Миколаївщині є одна дитина. Про це сьогодні повідомила голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва.

Загалом, станом на сьогоднішній ранок, в миколаївських лікарнях ще знаходиться 318 громадян, що постраждали від атак окупантів на Миколаївщину. Ще 41 постраждалий отримав за добу амбулаторну допомогу.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button