Общество

Найбільш популярні українські youtube-канали 2022

ТОП найпопулярніших українських youtube-каналів

Популярність каналів на відеохостингу youtube дуже змінюється в залежності від умов. У благополучні часи на перший план виходять розважальні канали — про зірок, плітки, кулінарія, хобі, виховання дітей. Звичайно, що з початком війни популярності набрали блогери, яким є що сказати на цю тему. 

Тому, канали відеоблогерів — це гарний спосіб тримати себе в курсі новин та майбутніх перспектив. Але також — і можливість відволіктися та відпочити, так само, як бездепозитні бонуси за реєстрацію в Україні з виводом 2022.

Розважальні youtube-канали українською

Ми не враховували канали співаків, гуртів чи брендів. Їх легко знайти, якщо вас цікавить ця тема. Натомість — ось найцікавіші ютьюб-канали, які ведуться блогерами українською:

  1. Діма і Машинки. Найпопулярніший канал для дітей в Україні. Він має майже 4 мільйони підписників. На відео діти катаються на машинках, беруть участь у смішних сценках.
  2. Чоткий Паца. Найбільший гумористичний канал українською. Пародії, меми, веселі розіграші — все це ви знайдете тут. Аудиторія — майже 5 мільйонів.
  3. V.Viktoria — лайфстайл-блог про життя тренерки з аеробіки та її дорослої доньки. Завдяки простим та знайомим для жінок темам, Вікторія зібрала на своєму каналі майже мільйон глядачів. А ще вона недавно перейшла на українську мову та повернулася до України з-за кордону, про що і розповідає.
  4. Keddr.com — найбільший канал про інформаційні технології. Гаджети, ігри, відеомонтаж, соціальні мережі. Ще один канал, який недавно перейшов на українську.
  5. SILIRADA — пародії на кліпи українських зірок та інші приколи.

Найпопулярніші канали на тематику війни та актуальних подій

  • Військове телебачення України — канал центральної теле та радіостудії Міністерства оборони. Це головне офіційне джерело військових новин на Youtube. Розміщує оперативну інформацію, відео про воєнну техніку, офіційні брифінги, інтерв’ю з експертами.
  • STERNENKO — канал відомого громадського активіста, який мав багато послідовників ще до війни. Зараз Стерненко з належною йому логікою щоденно коментує новини та час від часу проводить стріми для глядачів.
  • Телебачення Торонто — популярний мемний канал продовжує свою роботу, адаючи глядачам актуальні новини з коментарями без цензури.

Право на поплаву — онлайн-трансляції та обговорення актуальних подій з головою фонду “Повернись Живим” Тарасом Чмутом.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button