ОбществоТема дня

Разом з пивом: у Корабельному районі та селах Галицинівської ОТГ заборонили продаж алкоголю з 18:00 до 09:00

Інших районів Миколаєва цей наказ не стосується

Цей материал також доступний

Відсьогодні, з 26 липня 2022, на період воєнного стану заборонено продаж речовин, вироблених на спиртовій основі (за винятком лікарських та дезинфікційних засобів), сильнодіючих хімічних і отруйних речовин, а також алкогольних напоїв, включаючи пиво і «слабоалкоголку» в торговельних мережах, закладах громадського харчування тощо, щоночі (з 18:00 до 09:00) в ряді сіл Миколаївської області та в  Корабельному районі міста Миколаєва.

Про це видано спільний наказ від 26.07.2022 №68/1 начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма та командувача оперативного угрупування військ «Примор‘я» Андрія Гнатова «Про деякі питання регулювання торгівлі сильнодіючими хімічними та отруйними речовими, а також алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі, в умовах правового режиму воєнного стану в Миколаївській області».

Крім Корабельного, інших районів міста Миколаєва цей наказ не стосується. Серед зазначених у наказі сіл — і населені пункти Галицинівської ОТГ.

Норма про заборону продажу алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі, у тому числі слабоалкогольних напоїв, військовослужбовцям Збройних Сил України та інших військових формувань, утворених відповідно до законів України, залишається чинною.

Нагадаємо, ми писали: Ким разрешил в любое время продавать алкоголь в Николаевской области

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button