Общество

Поліцейські офіцери громади доставляють гуманітрану допомогу в села Миколаївщини

ФОТО

Цей материал також доступний

Поліцейські офіцери громади опікуються жителями населених пунктів Миколаївщини у зоні проведення бойових дій. Періодично доставляють гуманітарну допомогу від громадських організацій в Галицинівську та Шевченківську громади.

Про це кореспондентам Суспільного розповів начальник сектору взаємодії з громадами Управління превентивної діяльності Нацполіції у Миколаївській області Олександр Козловець.

«Поліцейські офіцери громад разом із громадськими організаціями забезпечили продуктовими наборами жителів дачного селища «Ожарське» та села Шевченкове. Також поліцейські офіцери Галицинівської та Шевченківської громад разом зі співробітниками сектору взаємодії з громадами управління превентивної діяльності відвідали сім’ї із дітьми та осіб похилого віку, які проживають у населених пунктах поряд із лінією розмежування», — розповів поліцейський.

Надали продуктові набори благодійний фонд та одна з громадських організацій. За словами керівника соціальних проєктів Михайла Тодосейчука, їхня громадська організація у такий складний час намагається бути соціально корисною.

Пакети з гуманітарною допомогою. Фото: Михайло Тодосейчук

«Розпочинали з невеликої кількості продуктових наборів, зараз обсяги значно зросли. Коштами допомагає фонд «Заради дітей України». Продуктами, насамперед, забезпечуємо соціально вразливі категорії громадян», — говорить Михайло Тодосейчук.

Чоловік розповів, що минулого тижня вони доставили шість тонн продуктових наборів у Березнегувате, п’ять тонн у Баштанку, шість тонн у Новий Буг для переселенців зі Снігурівки та Баштанки. Також чотири тонни продуктів передали для переселенців з Українки, і дві тонни доправили в селище Луч на межі з Херсонщиною.

Черга за гуманітарною допомогою. Фото: Михайло Тодосейчук

Через поліцейських офіцерів громади допомагають мешканцям прифронтових населених пунктів вже вдруге. Загалом передали близько 200 продуктових наборів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button