ОбществоПроисшествияТема дня

Завали, поранена дитина: наслідки вечірнього ракетного обстрілу в Корабельному 23 липня

23 липня 2022 року

Цей материал також доступний

Внаслідок вечірнього (близько 18:00) ракетного обстрілу рашистами житлового кварталу в Корабельному районі міста Миколаєва є постраждалі люди, пошкоджено багатоповерхівки та об’єкт інфраструктури, згоріли автотранспортні засоби… Окупанти знову підступно обстріляли ракетами один зі спальних мікрорайонів, де завжди людно. На місце виїхали медики та рятувальники.

«16-річна дитина… Осколкове поранення… Під завалами — люди!.. Молимо Бога, щоб не було загиблих і було якомога менше поранених», — написала голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва.

«Країна-терорист навмисно, безпринципно знищує українській народ! Вони вкотре довели, що для них немає ніяких моральних цінностей і вони цілеспрямовано б’ють по мирним мешканцям, щоб нас залякати і посіяти паніку!», — зазначає голова Миколаївської облради.

Нагадаємо: як повідомляють в ДСНС, за вчора та сьогодні в Корабельному районі через обстріли було 3 пожежі на відкритих територіях: загальна площа 7000 кв. м, ліквідовані рятувальниками 5 ДПРЧ 2 ДПРЗ.

Читайте також:
Через нічний обстріл 23 липня в Корабельному районі постраждали навчальні заклади та багатоповерхівки

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Только про воду забыли, дом целый день был без воды, нечем лицо умыть от посыпавшейся штукатурки...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button