Происшествия

Постраждали троє цивільних працівників підприємства: про обстріли Миколаєва 21 липня

Повідомляє ОК "Південь"

Цей материал також доступний

Як відомо, в ніч на 21 липня 2022 року по місту Миколаєву російські окупанти випустили сім ракет С-300.

Влучили, зокрема, в промислові підприємства, пошкодивши їх виробничі потужності, АЗС, газогін та склад з гуманітарними вантажами – продукти, товари першої необхідності, що готувалися до відправки на окуповані території. Постраждало троє цивільних працівників одного з підприємств. Рятувальними службами оперативно ліквідовані займання, що виникли внаслідок обстрілів, — повідомляє ОК «Південь«.

«Одна з ракет С-300 влучила в автозаправну станцію та шиномонтаж. Працівники в момент вибуху перебували на місці, двоє отримали поранення. Вибуховою хвилею зруйновано приміщення заправної станції, а також пошкоджено декілька авто та житловий будинок, розташований поруч», — додає «Суспільне«.

Крім того, протягом сьогоднішньої ночі ворог обстрілював Миколаївщину реактивними системами залпового вогню «Смерч».

Обстрілів зазнало і село Широке Широківської громади. Внаслідок потрапляння в житловий будинок є один загиблий. Також влучання були за межами населених пунктів громади.

Ще декілька населених пунктів Баштанського району також ули обстріляні. Частина снарядів залишилася не розірваною. Інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється. Продовжуються обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади.

Читайте також: Через обстріл окупантами 21 липня знов загорывся ліс біля МГЗ

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button