ПроисшествияТема дня

"Боєприпасів у ворога - що у дурака фантиків", - командир 36-ї бригади морпіхів. ВІДЕО

Але перемога буде за Україною!

Цей материал також доступний

Командир 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського Віктор Сікоза, що сам родом з Херсону, розповів про боротьбу своїх побратимів із ворогом (російськими окупаційними військами), якого не варто недооцінювати.

«Боєприпасів у ворога — що у дурака фантиків. А зброя — це й аналоги радянської техніки, яка в них була на озброєнні. Проблеми в них пішли, вони вже почали знімати з консервації застарілі моделі танків та БМП, а це каже, що свою роботу ми робимо правильно, незважаючи на переважаючі сили противника», — каже командир бригади.

«Якби ми Маріуполь не обороняли, то противник, я вважаю, вже був би десь під Одесою, і за оборону Миколаєва навіть би питання не стояло. Якщо би вся та орда, що була навколо Маріуполя, пішла по цьому коридору (це Мелітополь та Херсон), я вважаю, що в Миколаєві було б…», — розповів також Віктор Сікоза.

«В бригаді ми виміняли (за п’ять обмінів) вже близько 60-ти військовослужбовців, які перебували в полоні на той час. Все буде добре, ми зробимо все, і навіть більше, щоб повернути ВСІХ наших хлопців і дівчат з полону

Багато моїх близьких товаришів зараз знаходяться в полоні, і ми дуже вмотивовані, аби мати якийсь обмінний фонд…», — каже військовий.

Велика мета наших захисників — це перемога. І, за словами Віктора Сікози, це не лише вибити ворога з Херсону та інших зайнятих у 2022 році міст та селищ, а й повернути Крим.

Нагадаємо, ми писали:
«Страх есть у всех, но нужно идти до конца», — морпехи из 36-й бригады, защищавшие Николаев, которые теперь маленькими шагами, но наступают в Херсонской области.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button