Происшествия

Є загиблі та постраждалі, пошкоджені будинки, дві школи, лікарня: про ворожі обстріли 20 - 21 липня

Щодо обстрілів рашистами Миколаївщини

Цей материал також доступний

Сьогодні, 21 липня, близько 03:05 ворожі війська нанесли чисельні ракетні удари по місту Миколаєву та селу Широке Баштанського району. Наразі відомо про пошкодження багатоквартирного та п’яти приватних будинків, складського приміщення, об’єкту інфраструктури, газогону, автозаправної станції і приміщення лікарні. Є загиблі та постраждалі, — повідомили в Національній поліції.

Нагадаємо, ми писали: Сім ракет С-300 випустили рашисти вночі по Миколаєву. Три великі пожежі на інфраструктурних об’єктах виникли у місті внаслідок сьогоднішнього обстрілу. Усі пожежі (на площах 100, 20 та 1500 кв.м) було ліквідовано. Васлідок одного з влучань  пошкоджено газову заправку, автомийку (результаты ночного обстрела в Николаеве. ФОТО).

Читайте також: Згоріли тисячі тон «гуманітарки» в Миколаєві: опубліковано відео влучання ракет у склади

Минулої доби (20 липня 2022 року) окупанти обстріляли Березнегувате, Висунськ, Калугу, Новоєгорівку, Лимани. Зруйновані житлові будинки, господарські споруди, два навчальні заклади. На території Широківської громади внаслідок обстрілів загорілись поле з зерновими культурами, у Галицинівській громаді – лісове урочище.

Упродовж доби 20 липня підрозділи поліції Миколаївщини опрацювали 634 звернення громадян. Триває розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 438 КК України «Порушення правил та звичаїв війни».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button