ОбществоТема дня

Шляхетний пес з Кульбакіно разом з тероборонівцями захищає Миколаїв

Шефство над Джеком взяв військовослужбовець на псевдо Гриф

Цей материал також доступний

Джек класний. За чотири місяці війни він засвоїв «ази» військової служби і може поділитися великим життєвим досвідом будь з ким.

«Кульбакіно, початок березня, невщухающі обстріли російської артилерії, атаки московитів. Вірогідно, цього собаку просто відпустили господарі, його шляхетність відображалася в очах, а неспроможність їсти з сміттєвих контейнерів — в шкірі і ребрах. Бруднючий пес, як і всі, ховався від вибухів. Приїхала нова зміна військовиків, і вже з автівки Пірс йому свиснув, запрошуючи. Без вагань наш герой застрибнув в автівку», — розповідають в Миколаївській (123-ій) бригаді тероборони.

Його назвали Джек, на це ім’я пес відразу відгукнувся. Перший час собака хворів і адаптувався, він став улюбленцем, до душі припав і командиру роти. Шефство над Джеком взяв військовослужбовець на псевдо Гриф:

«Разом із Джеком ходили в наряди, навіть несли службу на бойовому чергуванні і в патрулі. Він дуже вдячний і розумний пес, я його балував, на третій день Джек вже застрибнув на моє ліжко, я з ним ділився обідом. Тепер ми справжні друзі, після війни обов’язково заберу його додому, вже зараз готую морально маму). Багато цікавих історій про тварин, які допомагають солдатам і наближають нашу Перемогу, багато залишилися безхатченками, маємо дбати про них, бо ми, перш за все, Люди».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button