Происшествия

Рашисти знов обстріляли села Вітовщини, за добу на Миколаївщині - 16 поранених

Це тільки серед цивільних, не рахуючи військових

Цей материал також доступний

На Південнобузькому напрямку ворог зосереджує зусилля на недопущенні наступу Сил оборони України. Обстріляв із ствольної артилерії райони сіл Вітовщини в Миколаївській області, а також населених пунктів Херсонщини (Лозового, Посад Покровського, Українки, Партизанського, Любомирівки, Кобзарців та Широкого), — повідомило сьогодні вранці Оперативне командування «Південь«.

За минулу добу (9 липня 2022 року) через обстріли російськими окупаційними військами, на Миколаївщині поранення отримали 16 цивільних осіб (дітей серед постраждалих немає), — повідомила голова облради Ганна Замазєєва. Усі постраждалі доставлені в медичні заклади і отримують необхідну допомогу.

«Під удари потрапили населені пункти Баштанського і Миколаївського районів. Обстріли зафіксовані у Широківській, Березнегуватській та Первомайській громадах… В результаті обстрілів продовжується фіксація займання полів з зерновими», — додала голова облради.

Станом на сьогоднішній ранок, в миколаївських лікарнях ще знаходяться 319 громадян, що постраждали від атак окупантів на Миколаївщину. Ще 77 постраждалих отримали допомогу амбулаторно.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button