ПроисшествияТема дня

6 ракет по Миколаєву 9 липня: пошкоджено дві багатоповерхівки, два підприємства, приватні будинки

ФОТО

Цей материал також доступний

Зранку в суботу, 9 липня 2022 року, російські окупанти запустили по місту Миколаєву 6 ракет С-300. Поцілили по житлових будинках та приватних підприємствах. На щастя, обійшлось без жертв, — повідомив мер Олександр Сєнкевич, опублікувавши в своєму Телеграм-каналі відповідні фото.

Щодо наслідків: в одному з районів два приватні будинки зруйновані практично вщент. Вибуховою хвилею та уламками у довколишніх будинках пошкоджено вікна та покрівлю. Також ракета влучила на територію приватного підприємства-перевізника — там пошкоджень зазнав автопарк, а в гаражі повилітали вікна. В іншому районі ракета також влучила на територію підприємства. У трьох приватних будинках, що розташовані поряд, побило вікна і дах. У двох багатоквартирних будинках пошкоджені балкони, — написав у соцмережі мер Миколаєва.

«При обстрілі Миколаєва знов використовували модифіковану зенітно-ракетну систему С-300 із снарядами максимального осколкового ураження. Пошкоджено понад 10 приватних осель, є влучання на територію автотранспортного підприємства, де у внутрішньому дворі перебували десятки цивільних автівок й автобусів, що отримали суттєві пошкодження, також постраждав склад овочевої бази. Втрат серед місцевого населення нема», — додали в Оперативному командуванні «Південь».

воронка в результате обстрела Николаева рашистами
воронка в результате обстрела Николаева рашистами

Працівники адміністрацій районів склали акти пошкоджень, кому потрібно було — видали плівку та шифер. Рятувальники допомагають розбирати завали зруйнованих будинків, — сказано в повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button