Происшествия

Серед поранених за добу миколаївців - і мешканці Корабельного району

Загалом повідомляється про 8 поранених у всій області за 5 липня

Цей материал також доступний

Від вчорашніх обстрілів на Миколаївщині загинули та постраждали цивільні. Минулої доби (5 липня) під удари потрапили місто Миколаїв та населені пункти Баштанка, Лимани, Засілля і Солончаки. Пошкоджені два багатоквартирні будинки, три приватні житлові будинки, адмінбудівлі, навчальний заклад та посіви, — повідомляють в поліції.

Як повідомлялося раніше, у селі Лимани вчора було потрапляння ворожого снаряда біля школи: будівля зазнала пошкоджень від ударної хвилі. Місцеві жителі писали: “Є з пораненням одна людина якнайменше, зараз у лікарні після проведення операції”.

Що стосується зруйнованої (через потрапляння російської ракети) будівлі палацу культури в Корабельному районі, то, за інформацією від мера міста Олександра Сєневича, там ані загиблих, ані поранених не було. Але одна з місцевих мешканок повідомила, що було поранено двох чоловіків, їх на «швидкій» забрали до лікарні (постраждали звичайні люди, які йшли на роботу).

Як зазначила голова Миколаївської облради, минулої доби були зафіксовані обстріли в Очаківській, Широківській, Березнегуватській, Первомайській, Куцурубській та Нечаянській громадах. Нажаль, там є загиблі та поранені.

Загалом же, за її даними, за минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 8 людей. Дітей серед постраждалих немає. Усі постраждалі доставлені в медичні заклади і отримують необхідну допомогу.

Станом на сьогоднішній ранок, в миколаївських лікарнях знаходилося 289 громадян, що постраждали від атак окупантів на Миколаївщину. Ще 102 постраждалих отримали допомогу амбулаторно.

6 липня о 03:40 пожежно-рятувальне відділення 8 ДПРЧ 2 ДПРЗ залучалось для розбирання будівельних конструкцій та пошуку людей під завалами на території фермерського господарства у с. Нечаяне Миколаївського району, яке було зруйноване внаслідок ракетного обстрілу. З-під завалів вилучено тіло загиблої людини.

Щирі співчуття близьким загиблих.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button