ОбществоТема дня

"Просто знущання якесь", - в отдаленном микрорайоне Корабельного возмущены отменой у них "зеленых" атобусов

"В этом районе люди не живут?", - спрашивают николаевцы

Цей материал також доступний

Жители Корабельного района г. Николаева, проживающие в Кульбакино, возмущены отсутствием в их отдаленном микрорайоне коммунального транспорта в такое непростое время. О чем говорится в сообщениях, опубликованных в группе «Contact Center при Николаевском городском совете» в социальной сети Facebook:

«Почему отменяется движение автобусов (зелёных, коммунальных) в Кульбакино? В этом районе люди не живут?», — пишет Константин П. Аналогичного содержания задает вопрос и Ирина Б.: «Скажіть, будь ласка, чому в Кульбакіно скасували автобуси? У нас немає ні аптеки, ні відділення банку, ні супермакету. Все це тільки в центрі. Як нам до цього дістатися? Тролейбуси та трамваї до нас не їздять також. Поверніть на маршрут автобуси. Це ж міський транспорт? А Кульбакіно ще відноситься до міста».

Напомним, мы писали: В Николаеве «зеленые» автобусы будут курсировать по полным маршрутам, как до войны. При этом сообщалось, что в связи с увеличением количества единиц транспорта на маршрутах №№ 1, 91, 51, 81, автобусы КП «Николаевпасстранс» в мкрн. Кульбакино ездить не будут.

Присоединились к обсуждению транспортной проблемы и другие николаевцы:

«Таке враження, що нащі «голови» взагалі забули і не хочуть навіть пригадувати, що є такий Корабельний район, в якому живуть ЛЮДИ», — Александра Л.

«Повністю погоджуюсь з автором. Маршрутка №10 ходить до 16:00 максимум, №29 — всього дві машини на маршруті, все. З міста чи з Корабельного до Кульбакіно ніяк після 16:00 не дістатися, а у неділю взагалі ніяк, маршруток майже немає. Ми розуміємо ситуацію з паливом, але ми ж не безкоштовно їздимо. Люди працюють до 18, 19, 20 години і після роботи змушені пішки з повороту йти в Кульбакіно. І ще й зелені забрали, які хоч по годинах ходили. На одиницю додали польські автобуси. Залишили б зелені, хоча б один на годину і в наш район!», — Татьяна Л.

«Підтримую. Кульбакино — це такий ж район міста, як і інші. Чому 51, 81, 91, 1 курсують через кожні 15-20 хв. до вечора у будні та вихідні, а люди, що проживають у Кульбакино, то чекають хтозна скільки на часну маршрутку, то їдуть з пересадкою чи пішки, а у вихідні — тільки таксі. Пенсіонерам та інвалідам взагалі важко виїхати. В інші райони міста є транспорт безкоштовний, комунальний — трамваї, тролейбуси, автобуси. Тут необхідний теж», — Марина Т.

«Мало, що з Корабельного до Кульбакіно на роботу доводиться їздити з пересадкою, хоча це один район, так ще й після роботи тепер доводиться до проспекту Богоявленського йти пішки. Бо робочий день до 16, а маршрутки в цей час вже не їздять. Просто знущання якесь. Раніше хоч автобус о 16:10 був порятунком», — Татьяна Г.

«Это результат того, что перевозками занимались частники, а не комунальная служба. Частник собрался и уехал на западную, а вы хоть в колокола бейте, ни заставить, ни наказать просто некого», — Yevhen B.

В свою очередь, «Управління транспортного комплексу» Николаевского горсовета предоставило ответ возмущенным жителям:

«На Ваше звернення повідомляємо, що у зв’язку з достатньою кількістю транспортних засобів, які здійснюють перевезення пасажирів до мкр. Кульбакино, транспортні засоби КП ММР «Миколаївпастранс» було направлено до інших районів міста з метою недопущення зриву пасажирських перевезень».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button