Общество

"Ви з Миколаєва? Дуже вдячні вам за мужність, ми молимося на вас!", - одесити

"Живи, моя Одесса, живи и процветай!"

Цей материал також доступний

«Джура» в Миколаївській (123-ій) бригаді тероборони ЗСУ — з перших днів широкомасштабного наступу. Він сьогодні повернувся з одноденної поїздки до сусіднього міста, де пахне морем, де миколаївці звикли відпочивати з дітьми у вихідні, де панує свій, ні з чим не зрівняний, колорит.

«Ми любимо Одесу. Місто живе! Воно мобілізоване і засмучене. Всім набридли нав’язливі московські свині. Біля Дерибасівської — плакат «Если маму кто-то тронет, того мама похоронит». Місто патріотичне, всі згуртувалися, як ніколи. Їхав в тролейбусі у формі, запитав, як проїхати, миттєво рознеслося по салону: «Ви з Миколаєва? Дуже вдячні вам за мужність, ми молимося на вас!», пасажири всі в єдиному пориві. Далі — розмови про зброю, в кого що є…

Їду містом, багато рекламних щитів зі зверненнями до російських солдатів, що їх тут не чекають. Груди переповнює гордість за цих патріотичних людей. Багато думаю над тим. Згадую пісню миколаївця Олега Каляси: «…там девчонки ходят по Советской, как принцессы, если б не было бы Николаева, то, возможно, не было б Одессы…», — передають розповідь миколаївського захисника в Оперативному командуванні «Південь».

«Миколаїв не має права підкоритися московській орді хоча б тому, що далі — наша Свята Одеса, Перлина Чорного моря і всієї України! І в нашій Перемозі сумнівів немає! «Живи, моя Одесса, живи и процветай!», — сказано в повідомленні.

Ми сильні! Ми разом! Ми переможемо!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button