Происшествия

Чоловік був у шоковому стані та не розумів, що відбувається: в Корабельному горів будинок

Пожежу загасили на площі 50 кв.м

Цей материал також доступний

2 липня 2022 року на Миколаївщині зареєстровано дві пожежі, які виникли через коротке замикання електропроводки та призвели до травмування двох громадян.

Спершу загорівся автомобіль в с. Миколаївка Веселинівської територіальної громади Вознесенського району. Власник транспортного засобу отримав опіки, його госпіталізовано до медичного закладу. Вогнеборці 11 ДПРЧ загасили пожежу на площі 6 кв.м.

Потім зайнялася покрівля в житловому будинку в Корабельному районі м. Миколаєва. Сусіди повідомили рятувальників, що ймовірно в помешканні знаходиться господар. Вогнеборці провели розвідку та в будинку виявили чоловіка 1986 р.н., який був у свідомості, але в шоковому стані та не розумів, що відбувається, що в будинку пожежа та йому загрожує небезпека. Рятувальники вивели його на подвір’я, де постраждалий прийшов до тями, від госпіталізації та медичної допомоги відмовився. До ліквідації пожежі залучався черговий караул 5 ДПРЧ та чергова зміна оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Миколаївській області, її загасили на площі 50 кв.м.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button