Происшествия

Герої Миколаєва: рятувальники визволили зі зруйнованої рашистами п'ятиповерхівки навіть лабрадора

ФОТО, ВІДЕО самого "приліта" та рятувальних робіт

Цей материал також доступний

Від ворожих дій російських окупантів страждає усе живе. А для нас, українців, вкрай важливо врятувати та зберегти життя тих, хто опинився у небезпеці. Так і 29 червня 2022 року, в результаті обстрілу миколаївського п’ятиповерхового житлового будинку в одній з квартир на четвертому поверсі заблокованим опинився лабрадор. Він знаходився у квартирі поряд із зруйнованим під’їздом. Господаря рятувальники евакуювали за допомогою автодрабини, а ось домашнього улюбленця довелося визволяти, використовуючи кран із люлькою.

Чотирилапий був дуже наляканим та насилу згодився на власний порятунок. Та, на щастя, рятувальна операція пройшла вдало — господар та його хвостатий товариш живі. Але, на жаль, житло їм доведеться шукати інше, адже “руские асвабадители” звільнили їх від власного помешкання, — повідомляють в ГУ ДСНС України в Миколаївській області.

Нагадаємо, ми писали: Последствия обстрела пятиэтажки в Николаеве 29 июня: число погибших увеличилось до пяти человек. В мережі з’явилося відео самого «приліта»:


Літня жінка намагається потрапити у свій зруйнований російською ракетою будинок під час ліквідації наслідків

Рятувальники роблять усе можливе, аби знайти та визволити з-під завалів усіх, хто туди потрапив:


Герої нашого міста, які часто «за кадром»

Один з бійців ДСНС сьогодні теж постраждав під час ліквідації, — повідомив пресофіцер Військової комендатури оборони міста Миколаєва Дмитро Плетенчук.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button