Происшествия

"Ядерний тероризм": рф запустила ракету на Київ критично низько над Південноукраїнською АЕС

ВІДЕО

Цей материал також доступний

Зранку в неділю, 26 червня 2022 року, збройні сили рф здійснили обстріл Шевченківського району м. Києва. Ракетними ударами пошкоджено 9-поверховий житловий будинок та прилегла інфраструктура. У будинку сталося загоряння із частковим руйнуванням 7, 8 та 9 поверхів.

За попередніми даними, одна людина загинула. Госпіталізовано чотирьох постраждалих, у тому числі 7-річну дівчинку та її маму, врятованих з-під завалів.

Інформація щодо загиблих і постраждалих уточнюється.

Загалом з багатоповерхівки було евакуйовано 25 мешканців. На місці події триває рятувальна операція. Арестович попередив, що окупанти можуть гатити по Києву цілий день.

Як повідомляє Енергоатом, о 06:00 ворожа ракета пролетіла критично низько над Південноукраїнською АЕС. Ця ракета летіла з півдня на північ України. Ймовірно, її метою був Київ, де з самого ранку лунали вибухи. Проліт зафіксовано на відео.

“Вкотре звертаємо увагу міжнародного співтовариства на факти бездумних дій Росії. Вона продовжує ставити під загрозу безпеку не лише України, а й усієї Європи. Адже будь-яке пошкодження енергоблоку, що діє, матиме серйозні наслідки і може загрожувати світові страшною ядерною катастрофою!» — йдеться в повідомленні Енергоатому.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button