ОбществоТема дня

Випускний у Корабельному районі: медалісти і надія педагогів на повернення молоді відбудовувати Миколаїв

"Нашими обіймами долаємо кордони", - пишуть освітяни

Цей материал також доступний

На цьому тижні освітяни Миколаївського ліцею імені Олега Ольжича (колишньої школи №1), що розташований у Корабельному районі, привітали через «Фейсбук» своїх випускників, їх рідних та класних керівників із завершенням 2021/2022 навчального року. Цього разу серед випускників закладу — чотири золотих та два срібних медаліста.

«Випускний у прифронтовому Миколаївському ліцеї імені Олега Ольжича: нашими обіймами долаємо кордони.

Ліцей імені Олега Ольжича хоч і під повітряними тривогами, але виконує таку очікувану місію — вітає мам, тат, бабусь і дідусів та героїчних випускників, які отримали документи про освіту хоч і у незвичному місці, але із щирими вітаннями-побажаннями щасливої долі-дороги, які обов’язково після навчання у ВНЗ інших країн і безпечних регіонів повернуть нашу миколаївську молодь відбудовувати український Миколаїв», — йдеться у повідомленні адміністрації навчального закладу.

Миколаївський ліцей імені Олега Ольжича із гордістю вписує у свою історію золоті медалі, які здобули Тейлор Анастасія, Цема Ірина, Золотухіна Дар’я, Гордієнко Олександр, та срібні медалі, володарями яких є Курманська Аріна і Дідковський Олексій.

Похвальні грамоти і високі результати випускників ДСД-школи за профілями іноземна філологія та інформаційно-технологічний — свідчення співпраці між учнями, учителями і батьками.

Випускники базової середньої освіти отримали свій перший документ, який стане путівкою до 10 класу нашого ліцею на профілі: іноземної філології, історико-правовий, технологічний. Загоруйко Софія і Матіяш Ольга — володарки свідоцтвами про БЗСО із відзнакою.

«Щирі вітання вам, випускники, чиї досягнення принесуть успіх у виборі майбутнього професійного самовизначення, яке обов’язково стане «сродною працею».

Особливе вітання класним мамам, чиїми стараннями сьогодні ви отримали документи про освіту, а усі роки були під пильним і турботливим оком: Марині Аркуші, Оксані Руденко, Антоніні Ковенєвій, Юлії Яковлевій, Ганні Моргаєвій

P.S. Решта документів поїде услід за випускниками до різних країн разом із нашими найкращими побажанням.

Із особливою гордістю передаємо щире захоплення випускникам, які уже зараз демонструють громадянську позицію і обирають серцем своє майбутнє. Ви — сьогодення України. Слава Україні!», — сказано в повідомленні.

Заступник директора ліцею Маргарита Бондаренко написала слова напуття для випускників цього року:

«Наші дорогі випускники, не усіх мали щастя обіймати особисто, але переконані, що своїм стоїцизмом, упертістю, відповідальністю, оригінальністю, інтелектом, компетентостями ви ввірветеся у престижні заклади освіти світу, де покажете, що Українці — нація із унікальною історією, глибокою культурою, яка знає ціну свободи! Несіть нашу українськість по усьому світу і повертайтеся зі своїми знаннями в Україну. Із вірою в кожного/кожну».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button