ОбществоЭкономика

"Як раніше – не буде", - Данілов про ціни на пальне в Україні

Ціни на пальне вже не повернуться до довоєнного рівня

Цей материал також доступний

В Україні ціни на пальне вже не повернуться до довоєнного рівня, про це заявив в інтерв’ю LIGA.net секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов. Так він відповів на запитання, коли вирішиться проблема дефіциту бензину.

Однак Данілов вважає, що проблема з пальним в Україні буде вирішена.

«Я думаю, це питання скоріше економічне, ніж технологічне. Вважаю, через певний проміжок часу воно вирішиться. Але треба розуміти, що тої ціни, яка була раніше, вже не буде. Якщо у всьому світі ціна за бензин, умовно, два євро за літр, то як у нас може бути один євро?», — повідомив він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Зато полно извините дураков пользуясь случаем загнало машин , кто себе , кто на продажу , катайтесь теперь на своём этом металлоломе !!!!!!! И не надо здесь только мне выписывать , как люди вынуждены были , потому что их машины в Украине пострадали , уверен допустим с того же Николаева это единицы , гнать машину в город , который обстреливают это глупость вдвойне !!!!! Полно шаровиков нагнало машины с западных регионов где нет обстрелов для продажи и личного пользования !!!!!! Машины с нынешними ценами продавать теперь можно , а не покупать , они такими же и останутся , уже подтверждает власть это официально !!!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button