ОбществоПолитика

Андрій Єрмак розповів про візит Зеленського до Миколаєва

Зазначивши головні теми обговорення

Цей материал також доступний

Доброго дня, ми з України! Сьогодні разом з Володимиром Зеленським та командою Офісу відвідали прекрасну Миколаївщину та незламне місто корабелів, — повідомляє Андрій Єрмак. Президент провів нараду щодо ситуації в регіоні, зокрема говорили про стан економіки та шляхи вирішення інфраструктурних питань в області.

Головні теми:

Відновлення водопостачання Миколаєва, яке було ускладнене через пошкодження мереж водопроводу російськими обстрілами — це ключове. Рішення знайдемо.

✅Також ми обговорили ситуацію у сільському господарстві Миколаївщини. Збір цьогорічного врожаю — це дуже важливий процес, як і забезпечення фермерських господарств необхідним технічним обладнанням та паливом. Багато залежить від наявності приміщень для збереження зернових та формування нових логістичних шляхів.

✅Представники військового командування регіону доповіли про ситуацію у зоні бойових дій на суходолі та в акваторії Чорного моря. Обговорили загрози з суходолу, з моря та з боку невизнаного Придністров’я, а також розглянули ситуацію на острові Зміїний.

✅Приділили увагу матеріально-технічному забезпеченню окремого угрупування військ «Примор’я» та його оборонним потребам.

✅Володимир Зеленський вручив державні нагороди представникам мсцевої влади — орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня було нагороджено голову Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма, орденом «За мужність» ІІІ ступеня — Миколаївського міського голову Олександра Сєнкевича, а також звання бригадного генерала отримав полковник Андрій Гнатов.

✅Разом з Володимиром Зеленським ми оглянули зруйновану ракетним ударом будівлю Миколаївської ОДА. Президент доручив надати необхідну допомогу сім’ям загиблих внаслідок обстрілу будівлі.

Миколаїв — стоїть. Миколаївщина хоробро б‘ється. Все буде ??

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button