Общество

Дієві поради, які допоможуть провести час на карантині з користю

Чим цікавим та корисним можна зайнятися вдома?

Всесвітня пандемія Covid-19 внесла свої корективи в наше життя і змусила нас менше спілкуватися з друзями та знайомими і більше часу проводити вдома. Спершу здавалося, що на карантині буде дуже весело та цікаво. Але через кілька тижнів стало зрозуміло, що сидіти вдома скучно.

Корисні поради, які допоможуть вам весело та з користю пережити самоізоляцію

Незапланована відпустка, яка пов’язана із самоізоляцією, дає можливість досхочу спілкуватися з рідними та друзями телефоном, відновити старі зв’язки, згадати улюблене хобі, тощо. Хтось починає на карантині вишивати хрестиком, інші грають в комп’ютерні ігри чи ігрові автомати онлайн. Дехто нарешті отримав можливість втілити свою ідею у життя. Проте, статистика показує, що більшість людей не знають чим зайнятися на самоізоляції. Якщо ви також належите до їх числа, читайте наші лайфхаки:

  • Кулінарія. Якщо раніше вам ніколи не вистачало часу, щоб приготувати щось оригінальне, смачне та святкове, то зараз саме час зайнятися цим.
  • Настільні ігри. Грати в настільні ігри у сімейному колі дуже цікаво та весело. Цей процес дуже об’єднує та піднімає командний дух.
  • Хендмейд. Поки маєте час можете робити щось красиве та корисне власними руками. Це можуть бути статуетки, різні прикраси, вишивка, тощо.
  • Генеральне прибирання. Настав час прибрати все, до чого раніше у вас просто руки не доходили. Можете вимити вікна та кухонні фасади, прибрати на горищі чи розвантажити шафу.
  • Фізичні навантаження. Спорт у домашніх умовах ніхто не відміняв і щоб після карантину гарно виглядати варто дбати про своє фізичне здоров’я та стежити за харчуванням.

Найбільш корисним заняттям на самоізоляції залишається самоосвіта. Під час карантину можна вчити іноземні мови, читати цікаві наукові доповіді чи пізнавальні статті. А ще карантин – це ідеальний час, щоб доробити всі справи та підтягнути “хвости”.

Як підтримувати психологічне здоров’я в нормі в умовах пандемії?

Запорукою міцного психічного та фізичного здоров’я є збалансоване харчування та повноцінний сон. Вільний час допоможе вам привести думки в порядок та розслабитись. Робіть собі розслаблюючі масажі та аромованни, читайте цікаві книги та гуляйте на свіжому повітрі. В умовах жорсткого карантину гуляти можна навіть на балконі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button