Происшествия

За вихідні окупанти пошкодили на Миколаївщині 30 будинків і два підприємства

4 - 5 червня ворог наносив удари по Миколаєву, Очакову і Лиманах

Цей материал також доступний

Минулими вихідними на території Миколаївської області ворожі війська пошкодили 32 об’єкти цивільної інфраструктури, про що повідомила Поліція Миколаївщини.

«Упродовж 4 — 5 червня ворог наносив удари по Миколаєву, Очакову і Лиманах. Є загиблі та постраждалі. Пошкоджень зазнали 32 об’єкти інфраструктури, з них 30 житлових будинків та два приватні підприємства. Також у результаті обстрілів стались пожежі, які ліквідували рятувальники», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ми писали: Почти сутки после обстрела горит порт в Корабельном: пожарные всех районов Николаева помогали тушить.Станом на південь понеділка, 6 червня, ліквідація пожежі на підприємстві все ще триває.

За усіма фактами воєнних злочинів розпочаті кримінальні провадження за ст.438 КК України, розслідування яких триває.

Разом з тим, підрозділи поліції Миколаївщини відреагували на 1023 повідомлення від громадян. Більшість із них стосувались наслідків обстрілів.

«Закликаємо громадян не нехтувати сигналами повітряної тривоги та нагадуємо про важливість вкрай обережного поводження з боєприпасами, що залишаються після обстрілів. Торкатися нерозірваних снарядів або частин боєприпасів категорично заборонено», — додали у поліції.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button