ОбществоТема дня

"Не таким ми уявляли собі свято останнього дзвоника", - випускники з Корабельного району

У п'ятницю, 3 червня, миколаївські юнаки та дівчата прощалися зі своїми школами (ВІДЕО)

Цей материал також доступний

Для випускників 2022 року, які закінчили шкільну освіту, 3 червня мало стати Святом останнього дзвоника. Але війна, розв’язана росією, що підло вдерлася в нашу країну, внесла свої корективи. Більшість учнів вимушені були евакуюватися з Миколаєва, який з перших днів широкомасштабного вторгнення на Україну російських військ обстрілювався ворогом, та завершувати навчання дистанційно.

«Не таким ми уявляли собі цьогорічне свято Останнього дзвоника», — кажуть у відео-зверненні випускники школи №48, розташованої в Корабельному районі…

— Ось і добіг кінця 2021/2022 навчальний рік. Найскладніший навчальний рік в історії нашої держави. Доля розкидала наших учнів і вчителів по всьому світу. Але не зламала нашого міцного українського духу! Війна не дала нам можливості зустрітися в цей урочистий день, але не роз’єднала, не зруйнувала нашу велику шкільну родину, — звернулася до випускників та всіх інших учнів школи її директорка Оксана Баранова.

директорка школи №48 Оксана Баранова
директорка школи №48 Оксана Баранова

—  Кожен з нас на своєму фронті крок за кроком наближає день Великої Української Перемоги. Ми, вчителі, — на своїй освітянській ниві; ви, любі наші учні, — своїм прагненням до навчання… І де б ви не були, пишайтеся тим, що ви — учні школи №48 міста Миколаєва — міста-героя. Пишайтеся нашими Збройними силами — мужніми захисниками і захисницями.

Пам’ятайте нашу історію, плекайте рідну мову, шануйте всіх, хто віддав своє життя за наше вільне Українське майбутн. Прославляйте нашу святу землю, бо всі ми є частинка великого незламного, непереможного українського народу… І нехай завжди буде Слава Україні! Героям слава!, — каже керівник навчального закладу.

«Никакая война нас не остановит»… — привітали цьогорічних випускників і воїни ЗСУ.

Президент учнівського самоврядування Клубу 100 друзів Грибова Анастасія також звернулася зі словами подяки до шкільної родини і захисників України.

Нагадаємо, ми писали: «Тримайся, рідне місто!», — школярі з Корабельного району Миколаєва (ВІДЕО)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button