Общество

Підвищення: десяткам тисяч миколаївців перерахували пенсії

Розповіла начальниця ГУ Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Цей материал також доступний

Понад мільярд двісті тисяч гривень направлено на виплати пенсій у Миколаївській області в травні. Гроші люди продовжують отримувати як і до початку війни: на банківські картки або готівкою у поштових відділеннях. У червні понад 28 тисяч пенсіонерів Миколаївщини отримають перераховані виплати, в середньому підвищені на 190 гривень.

Про це кореспондентам Суспільного розповіла начальниця головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області Олена Сичугова:

«Перерахунок за стажем, тобто з додаванням 24 місяців, це понад дві тисячі осіб, середнє підвищення в районі 90 гривень. Понад 26 тисяч одержувачів — перерахунок проведений як за стажем, так і за заробітком. Тобто до того заробітку, який враховувався при обрахуванні пенсії або при минулому перерахунку, додано ще ці 24 місяці заробітної плати і це призвело до збільшення коефіцієнта заробітної плати, відповідно до збільшення розміру пенсій, таких, як я сказала, понад 26 тисяч. Розмір підвищення — 190 гривень«.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Килограмм мяса купить могут бедные эти пенсионеры за целый месяц , спасибо Вам власть щедрая вы наша

  2. Паша, що ти все ниєш, їди, захищай краще своє рідне місто Миколаїв. Я 24.02 пішов записуватися в тероборону, але мене не взяли за віком (76 років)

  3. Юрка полно оружия кругом , бери автомат и иди воюй !!!!! Ты вообще красавчик , как посмотрю !!!! Я как нибудь разберусь без тебя защищать мне страну или нет !!!!!!! Волонтерством иди занимайся , коль ты такой герой , туда же возьмут !!!!!! Таких умных , как ты сейчас полно , пойти зарабатывать по 30 штук гривен , мне эти деньги не нужны , так что советы свои оставь при себе

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button